+316 14 583 028 info@balanceyourweight.nl

Over mij

Gezonde voeding is essentieel als je gezond door het leven wil gaan.

Ik ben Sherida Imanuel, een gediplomeerd gewichtsconsulente.
Voeding en sport hebben altijd mijn interesse gehad, vandaar dat ik heb besloten om de opleiding tot gewichtsconsulent te gaan volgen. Deze heb ik met succes afgerond in 2013.

Voeding houdt verband met vele essentiële factoren die je leven kunnen verkorten of verlengen. In Nederland neemt het aantal dikke volwassenen en kinderen steeds meer toe en komt er dus een steeds grotere doelgroep met gewichtsproblemen en ziektes.

Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met sport en later kwam daar ook de voeding bij. Door middel van je voeding aan te passen kan je bepaalde ziektes ontlopen of in ieder geval de bijwerkingen zo minimaal mogelijk houden.

Verder vind ik superfoods ook heel belangrijk. Ze kunnen ervoor zorgen dat je minder moe bent oftewel meer energie krijgt, kunnen je concentratie verbeteren, je helpen afvallen en de kans op hart- en vaatziekten helpen verminderen. Verder bevatten ze veel meer vitamines, mineralen, antioxidanten, enzymen, chlorofyl, goede vetten en aminozuren dan de normale groente en fruit.